Verenigingsdiensten

TC Sint Pancras is een tennisvereniging van, voor en door de leden.

Hier zijn we erg trots op en geeft lidmaatschap van onze club een extra dimensie, namelijk we zorgen er samen voor dat we tegen redelijke tarieven gebruik kunnen maken van onze prachtige accomodatie en nog ouderwetse kantineprijzen kunnen hanteren.

Daarom hebben we bij de oprichting van de club met elkaar afgesproken dat ieder lid van de vereniging iets doet voor de vereniging. Van volwassen leden verwachten we dat zij minimaal 2x per jaar een kantinedienst vervullen. In februari wordt het rooster gepubliceerd en kun je je inschrijven voor deze diensten. Maak je geen gebruik van deze mogelijkheid wordt je ingedeeld voor kantinediensten, uiteraard word je geinformeerd en herinnerd aan wanneer je kantinedienst hebt.

Er is een uitzondering; wanneer je op een andere manier een significante bijdrage levert aan de vereniging ben je vrijgesteld van kantinediensten. In de praktijk komt het er op neer dat je veel werk verricht in een commissie of bestuur van de vereniging.

 

Het bestuur.

 

IVA en E-learning

NOC/NSF biedt een E-learning aan die je eenvoudig thuis via internet kunt volgen. De E-learning is speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers in sportkantines. Het helpt het barpersoneel bijvoorbeeld om beter om te gaan met de naleving van de leeftijdsgrens en het niet schenken aan dronken personen.

Toets en certificaat

In drie modules afgesloten met een toets, leren gebruikers welke regels er gelden voor verantwoorde alcoholverstrekking, hoe zij moeten reageren in lastige situaties en vooral hoe zij kunnen voorkomen dat er alcohol wordt geschonken aan minderjarigen of dronken personen. Bij een succesvolle toets wordt een certificaat verstrekt zoals al behaald kon worden met de Instructie Verantwoord Alcohol schenken. We vragen onze volwassen leden om de E-learning te volgen en het certificaat te behalen als je bardiensten gaat verrichten op de club. Achter de bar in de sportkantine moet namelijk altijd minstens één persoon in het bezit zijn van dit certificaat of het diploma Sociale Hygiëne.

Klik hier om direct naar de E-learning te gaan.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras