Verenigingsdiensten

TC Sint Pancras is een tennisvereniging van, voor en door de leden.

Hier zijn we erg trots op en het geeft lidmaatschap van onze club een extra dimensie, namelijk we zorgen er samen voor dat we tegen redelijke tarieven gebruik kunnen maken van onze prachtige accomodatie en schappelijke kantineprijzen kunnen hanteren.

Daarom hebben we bij de oprichting van de club met elkaar afgesproken dat ieder lid van de vereniging iets doet voor de vereniging. Van onze volwassen leden verwachten we dat zij minimaal 2x per jaar een kantinedienst vervullen. In februari wordt het rooster gepubliceerd en kun je je inschrijven voor deze diensten. Maak je geen gebruik van deze mogelijkheid dan word je ingedeeld voor kantinediensten. Uiteraard word je geïnformeerd en herinnerd aan wanneer je kantinedienst hebt.

Er is een uitzondering. Als je op een andere manier een significante bijdrage levert aan de vereniging dan ben je vrijgesteld van kantinediensten. In de praktijk komt het er op neer dat je veel werk verricht in een commissie of bestuur van de vereniging.

 

Er zijn drie manieren om je bardiensten te plannen

Via de ClubApp
Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club > Dienstenplanner zowel de open als de toegewezen diensten van de vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.

Via de Clubsite
Via de website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd via 'Mijn Club' (rechts bovenin) kan je naar de Dienstenplanning gaan. Naast jouw eigen toegewezen diensten kan je ook onderscheid maken tussen de open of alle diensten. Als je achter een open dienst op het kalender icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt dan zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld.

Via mijn.knltb.club
Er is nog een derde mogelijkheid om in te schrijven voor diensten. Dit kan via mijn.knltb.club. Je kunt de vereniging hier opzoeken (zoekterm 'TC St Pancras') en inloggen in de omgeving. Achter een open dienst kan je via de 'Detail' knop jezelf inplannen voor de dienst.

IVA en E-learning

Achter de bar in de sportkantine moet je in het bezit zijn van een IVA certificaat of het diploma Sociale Hygi├źne. NOC*NSF biedt hiervoor een E-learning aan die je eenvoudig thuis via internet kunt volgen. De E-learning is speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers in sportkantines. Het helpt het barpersoneel bijvoorbeeld om beter om te gaan met de naleving van de leeftijdsgrens en het niet schenken aan dronken personen.

Toets en certificaat

In de E-learning leren gebruikers welke regels er gelden voor verantwoorde alcoholverstrekking, hoe zij moeten reageren in lastige situaties en vooral hoe zij kunnen voorkomen dat er alcohol wordt geschonken aan minderjarigen of dronken personen. Bij een succesvolle toets wordt een IVA certificaat verstrekt. We vragen onze volwassen leden om de E-learning te volgen en het certificaat te behalen als je bardiensten gaat verrichten op de club. Mail je certificaat aan [email protected].

Klik hier om direct naar de E-learning te gaan.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Adres

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras

KVK-nummer

40634907