Lid worden!

Leuk dat jij of je kind lid wilt worden van TC Sint Pancras. Hieronder vind je informatie over hoe je je kunt aanmelden. Wij hopen natuurlijk dat je snel je weg vindt binnen onze tennisclub.

Aanmelden als lid

Bovenaan deze pagina vind je een button “Lid worden?”. Wanneer je hier op klikt kom je in een invulscherm waar je je gegevens kunt invullen. Onze ledenadministratie zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen voor een aantal aanvullende gegevens, zoals een goedgelijkende pasfoto voor op je ledenpas. Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met onze statuten en huishoudelijk reglement. De verwerking van je inschrijving, het inschrijven bij de tennisbond en het verkrijgen van een tennispas, duurt 2 à 3 weken. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging. De tennispas is een jaar geldig. Eind maart worden jaarlijks de nieuwe tennispassen uitgereikt. Uiteraard word je hierover geïnformeerd. Het tennisseizoen is in principe van 1 april tot 1 oktober, maar als het weer het toelaat kan ook na 1 oktober, tot ongeveer half december, getennist worden. De kantine is dan gesloten, maar de kleedkamers zijn wel toegankelijk.   

Op de pagina Ledeninformatie\Contributie vind je de actuele tarieven.

Bardienstverplchting

TC Sint Pancras is een door vrijwilligers gedreven vereniging. Dit houd in dat je, indien je volwassenlid bent, verplicht bent om minimaal 2 maal per seizoen een bardienst te draaien. Begin van het kalenderjaar krijg je de mogelijkheid om zelf te kiezen wanneer je bardienst wil draaien. Wanneer je geen gebruik maakt van deze keuzevrijheid, dan worden jouw diensten ingedeeld door de kantinecommissie. 

Tennistraining

TC Sint Pancras biedt een breed aanbod aan tennislessen, zowel voor beginners als gevorderden, jeugd als volwassenen. De trainingen worden verzorgd door Tennis University. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je les krijgt van gediplomeerde tennistrainers. Daarnaast is training een leuke en gemakkelijke manier om andere leden te leren kennen. Om deel te kunnen nemen aan tennistrainingen bij TC Sint Pancras moet je lid zijn van onze tennisclub.  

Jeugdbeleid

Het beleid van TC Sint Pancras is erop gericht dat, indien je tennisles hebt en de trainer aangeeft dat je goed genoeg bent om deel te nemen, je als jeugdlid automatisch deelneemt aan de competities. Deze deelname is niet vrijblijvend. Uiteraard kan het voorkomen dat je een keertje niet kunt. Dan kun je je afmelden bij de teambegeleider. De jeugdcommissie heeft voor 2017 en verder een jeugd ontwikkelplan opgesteld dat zich richt op recreatief tennis maar met name ook meer gericht is op de kwaliteit van het tennis.   

Kennismaken met andere leden

TC Sint Pancras biedt vele mogelijkheden om andere leden te ontmoeten. In de activiteitenkalender op deze website staat vermeld wat er georganiseerd wordt.  

Vragen

Heeft u na het lezen van deze informatie toch nog vragen, dan kun je deze stellen aan de secretaris van de vereniging via; [email protected] Heb je vragen specifiek over jeugdtennis, dan kun je deze stellen aan de voorzitter van de jeugdcommissie via; [email protected]    

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras