Lid worden!

Leuk dat jij of je kind lid wilt worden van TC Sint Pancras. Hieronder vind je informatie over hoe je je kunt aanmelden. Wij hopen natuurlijk dat je snel je weg vindt binnen onze tennisclub.

Aanmelden als lid

Rechts bovenaan deze pagina vind je een knop “Lid worden?”. Wanneer je hier op klikt kom je in een invulscherm waar je je gegevens invult. Gebruik een recente goedgelijkende pasfoto voor op je ledenpas. Bij inschrijving ga je automatisch akkoord met onze statuten en huishoudelijk reglement. De verwerking van je inschrijving, het inschrijven bij de tennisbond en het verkrijgen van een tennispas, duurt 2 à 3 weken. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging. De tennispas blijft geldig zolang je lid blijft. Er wordt dus niet jaarlijks een nieuwe tennispas uitgereikt.

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 april tot 31 maart. Op de pagina Ledeninformatie\Contributie vind je de actuele tarieven.

Aanmelden voor padel

De vereniging is een traject gestart voor de aanleg van drie padelbanen. Je kunt je nog niet aanmelden voor padel via het aanmeldformulier. Wil je wel al kenbaar maken dat je lid wilt worden zodra de padelbanen gerealiseerd zijn, laat dat dan weten door een berichtje te sturen naar [email protected]

Bardienstverplchting

TC Sint Pancras is een door vrijwilligers gedreven vereniging. Dit houdt in dat je, indien je volwassenlid bent, verplicht bent om minimaal 2 maal per seizoen een bardienst te draaien. Begin van het kalenderjaar krijg je de mogelijkheid om zelf te kiezen wanneer je bardienst wil draaien. Wanneer je geen gebruik maakt van deze keuzevrijheid worden jouw diensten ingedeeld door de kantinecommissie. 

Tennistraining

TC Sint Pancras biedt een breed aanbod aan tennislessen, zowel voor beginners als gevorderden, jeugd als volwassenen. De trainingen worden verzorgd door Tennis University. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je les krijgt van gediplomeerde tennistrainers. Daarnaast is training een leuke en gemakkelijke manier om andere leden te leren kennen. Om deel te kunnen nemen aan tennistrainingen bij TC Sint Pancras moet je lid zijn van onze tennisclub.  

Jeugdbeleid

Het beleid van TC Sint Pancras is erop gericht dat, indien je tennisles hebt, je als jeugdlid automatisch deelneemt aan de competities. Deze deelname is niet vrijblijvend. Uiteraard kan het voorkomen dat je een keertje niet kunt. Dan kun je je afmelden bij de teamcaptain. De jeugdcommissie heeft een jeugd ontwikkelplan opgesteld dat zich richt op recreatief tennis maar met name ook meer gericht is op de kwaliteit van het tennis.

Kennismaken met andere leden

TC Sint Pancras biedt veel mogelijkheden om andere leden te ontmoeten. In de activiteitenkalender op deze website staat vermeld wat georganiseerd wordt.

Vragen

Heb je na het lezen van deze informatie toch nog vragen, dan kun je deze stellen aan de secretaris van de vereniging via [email protected]. Heb je vragen specifiek over jeugdtennis, dan kun je deze stellen aan de jeugdcommissie via [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Adres

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras

KVK-nummer

40634907