Sponsoring

Sponsormogelijkheden

Sponsoring kan bij TC Sint Pancras  op meerdere manieren. Dit kan door sponsoring in natura; in de vorm van het leveren van bepaalde diensten of materialen aan de club, kortingsacties voor leden, maar ook door een geldbijdrage te leveren of sponsoring van een evenement.

Sponsoring in natura

Bij sponsoring in natura moet u denken aan zaken die de vereniging goed kan gebruiken; drukwerk, levensmiddelen, sportkleding, sportartikelen, tennisballen, prijzen voor toernooien. Maar ook voor het onderhoud en aankleding van het clubhuis en ons tennispark.

Korting op inkoop

Een korting op zaken die de club jaarlijks inkoopt, is natuurlijk ook fijn. Zo snijdt het mes aan 2 kanten; u helpt de club en u heeft er in TC Sint pancras tegelijk een extra klant bij.

Geldbijdrage en adverteren

Met een geldbijdrage zijn wij natuurlijk altijd blij. Afhankelijk van hoe u wilt adverteren bepalen we samen de hoogte van de bijdrage. Benieuwd welke sponsoring mogelijk is klik dan hier

Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie van TC Sint Pancras, tel 06 – 20 33 98 31 of mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Adres

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras

KVK-nummer

40634907