Beverkoogje

Het jeugdtoernooi Beverkoogje vindt plaats in week 25 van het kalenderjaar. In 2023 beginnen we op zaterdag 17 juni. Het toernooi duurt tot en met zondag 25 juni. We gaan hier samen met jou een feestje van maken. Via Amsterdam, Londen, Parijs, dagelijks een ander thema met de lekkernijen van dat land gaan we er een fantastisch toernooi van maken. Op vrijdagavond is er een barbecue, ouders zijn die avond ook welkom tegen een kleine vergoeding. Het spel Rondje Om De Baan zal deze avond zeker niet ontbreken.

Alle jeugd (vanaf oranje) van onze vereniging en andere verenigingen zijn welkom. Heb jij kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen, jeugd in jouw omgeving die lid zijn van de KNLTB? Dan kunnen zij ook meedoen! Via mijnknltb.toernooi.nl of de onderstaande QR code kun je inschrijven.

QR code Beverkoogje 2022

Dit regionaal hoog aangeschreven jeugdtoernooi betekent voor de leden van TC St. Pancras dat er in week 25 minder gebruik kan worden gemaakt van de tennisbanen. Alleen in overleg met de wedstrijdleiding kan - indien er ruimte is - vrij worden getennist.

De commissie bestaat uit:

  • Lonneke van der Elst (voorzitter/wedstrijdleider/toernooileider)
  • Lotte Wilkens (toernooileider)
  • Yannick Klaver
  • Bink Meijerink

De commissie is te bereiken via [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Adres

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras

KVK-nummer

40634907