Tennislessen

Wanneer je lid bent van onze tennisvereniging is natuurlijk ook het mogelijk om tennislessen te volgen. Andersom is het ook zo dat je lid moet zijn van onze prachtige club, om op ons park tennislessen te kunnen volgen.  

De betrokken tennisleraren van Tennis University verzorgen de lessen.  

Zij bieden een uitgebreid programma aan, zoals:

Motorisch leren

Motorisch Leren is voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud;

We bieden met uitdagende oefenstof een sporttraining aan die beantwoord aan de noden van de 21ste eeuw. Kinderen ontwikkelen de FUNdamentals als balans, kracht, coördinatie, snelheid, lenigheid die nodig zijn om succesvol sport te kunnen beleven. Met een grotere motorische container is het plezier en succes in sport groter, waardoor de motivatie stijgt. Naast de resultaten op sportgebied is het bewezen dat kinderen die motorisch vaardiger zijn ook beter in het onderwijs presteren.  

Tenniskids lessen 

Op maat van het kind is TennisKids een programma van de KNLTB dat kinderen tussen de 4 & 12 jaar aan het tennissen brengt. Met de structurele opbouw zorgen we ervoor dat de basis breed gevormd wordt zodat kinderen tal van vaardigheden ontwikkelen en later in staat zijn om hun eigen plafond te bereiken in tennis. Naast het competitieve aspect is TennisKids ook veel FUN en leert men in teams, met partners en individueel te trainen.  

Junioren

Samen met je vrienden tennissen onder leiding van een leuke trainer. Het kan bij Junioren!

Volwassenen tennisles

  • Techniek, tactiek, fysiek en mentaal;
  • Samen doelen stellen;
  • Zowel groepslessen, duo als privé les is mogelijk.  

Competitie training 

Met je team trainen voor en tijdens de competitie (zowel voor- als najaar).  

Senioren & Tennis

Geen 18 meer maar wel gemotiveerd om je niveau te behouden? Dat kan in deze cursus. We leren je het spelletje nog beter spelen, zowel tactisch als technisch  

Cardiotennis 

Tennis Work Out waarbij je in groep op de tennisbaan oefeningen doet die je cardio vasculair systeem trainen. Meer uithouding kweken… ben je bij Cardio Tennis bij het juiste adres  Mocht je een keer een proefles willen, is dat altijd mogelijk. Zowel voor leden als niet leden.  

Naast het verzorgen van lessen zorgen wij zelf voor een aantal activiteiten op de club zoals:

  • Zomer tennis kamp
  • Tenniskids event
  • Clinics Familie of bedrijfsfeestjes
  • Racketavond voor tieners

Naast bovenstaande activiteiten zijn er nog meer activiteiten al op de club en zullen er nog meer aangeboden gaan worden. Daar helpen wij graag het bestuur en de diverse commissies mee.  

 

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN VOOR TENNISLESSEN, ZIE: http://www.tennisuniversity.nl 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras