Maak Kennis Met Tennis

Weet je nog niet zeker of tennissen wel je sport is?

Bij ons kun je, ter kennismaking, lid worden gedurende drie maanden. Tijdens de (verplichte) lessen en het vrij spelen kun je dan ervaren wat een mooie sport tennis is.  Verlenging van dit lidmaatschap is alleen mogelijk met een direct aansluitend jaarlidmaatschap voor de rest van het lopende seizoen.

Voor de lessen zijn dure aankopen overbodig, makkelijk zittende kleding en sportschoenen is voldoende. Voor tennisrackets en tennisballen wordt gezorgd. Voordat je inschrijft kun je het beste eerst een afspraak met de tennisleraar maken. Het lidmaatschap kan alleen doorgaan als je in het lesrooster ingepast kan worden.  

Maak kennis met tennis bij T.C. Sint Pancras

Voor alle volwassenen die willen kijken of tennis wat voor hun is, is er de mogelijkheid om 3 lessen voor 25 euro p.p. te volgen bij T.C. Sint Pancras. De les wordt gegeven op de vrijdag tussen 20-22 uur vanaf vrijdag 6 april 2018.Je hoeft nog geen lid te zijn van de club en wij zorgen voor alle materialen zoals rackets en ballen. Na deze lessen kun je aansluiten in een bestaand groepje op niveau en lid worden van de club.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras