Sluiting kantine en clubhuis per direct en meer beperkingen

30 september 2020

Het kabinet heeft beperkende maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Dat betekent dat per 29 september onze kantine en clubhuis gesloten zijn. Kleedkamers en toiletten blijven open.

Met onder andere deze maatregel worden sociale contacten drastisch beperkt en dus hopelijk ook de verspreiding van het coronavirus. Dit is voor de komende drie weken, daarna wordt geëvalueerd.

Gelukkig kunnen we wel blijven tennissen!

Dus vrijspelen, tennisles buiten, competitie en toernooien kunnen doorgaan. Maar wederom met een aantal beperkende regels die we ook bij de start van dit bijzondere seizoen hebben gehad:

 • Vrijspelen en tennisles
  Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden: reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.
 • Competitie
  Als het weer het toelaat dan kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Zij mogen blijven kijken. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.
 • Toernooi
  Doe je nog mee aan een toernooi; de wedstrijden van de geplande toernooien kunnen doorgaan. Ouders die jeugdleden t/m 17 jaar naar een toernooi op een andere vereniging brengen, worden gezien als begeleider en mogen blijven kijken. Als een jeugdlid t/m 17 jaar op de eigen accommodatie speelt, dan worden ouders (ook als ze het kind brengen naar de club) als toeschouwer gezien en mogen zij niet blijven kijken.

Heb je nog meer vragen over het vervolg van de competitie en toernooien, kijk dan naar deze pagina (klik).

Uiteraard gelden op ons park nog steeds de basisregels:

 • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Desinfecteer voor en na het tennissen jouw handen.

Alleen op deze manier zorgen we samen dat tennis voor iedereen mogelijk blijft!


Met hartelijke groet
Namens het bestuur van T.C. Sint Pancras

Tineke Wilkens
Secretaris

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras