Grote Clubactie 2020: UPDATE

12 oktober 2020


Voor het eerst dit jaar neemt onze Tennis Club Sint Pancras deel aan de Grote Clubactie. Het is een pilot, met als goed doel het opfrissen van de kantine.

Op zaterdag 19 september was de aftrap met de jeugd. De bedoeling was zo om veel mogelijk loten in twee uur online te verkopen. Degene die de meeste loten had verkocht, ontving ruim twee meter aan Pringles chips bussen. Er werd druk op de mobiels gewerkt en de apps met verkoop-link vlogen naar ouders, opa’s, oma’s , familieleden en vrienden. Ondertussen werd er patat gebakken; hard werken moet immers beloond worden.

Loten verkopen en patatje snacken

Na twee 2 uur werd de eindstand van deze digitale verkoopwedstrijd opgemaakt zodat de prijs kon worden uitgereikt. Met een kleine voorsprong was Lotte Wilkens de winnaar en mocht dit enorme gevaarte in ontvangst nemen. Zij verdeelde haar bussen chips onder haar medeverkopers. Na twee uur waren meer dan 200 loten verkocht; wat een schitterend resultaat. Bedankt!!

Lotenverkopers winnen 2 meter Pringles

Van links naar rechts onze online-verkoop-toppers: Lynn Birekoven, Felien van der Sluis, Laura van Mullekom, Renske van der Woude, Martin Corssmit, Tessa van Mullekom en Lotte Wilkens met de twee meter aan Pringles.

Ook jij kan meedoen aan deze actie door lot(en) te kopen. Een lot kost € 3,- en hiervan komt € 2,40 direct ten goede aan de vereniging. Bovendien maak je zelf kans op de hoofdprijs van € 100.000 of veel andere mooie prijzen.

Koop die Grote Clubactie loten! Klik op onderstaande link en kom direct in in het aankoopscherm:
https://clubactie.nl/lot/tc-sint-pancras/tcsintpancras/292504 (klik op het linker icoon)

Wij zouden het fijn vinden als jij de club steunt met het kopen van een lot.


Tineke Wilkens en Lonneke van der Elst

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras