Eerste Halloween Tennisparty een daverend succes!

01 december 2019


Zaterdag 9 november is op de club een enorm leuke Halloween Tennisparty georganiseerd. Een groot feest voor jeugd en senioren is een gigantisch succes gebleken.

Na een gang langs grafzerken en spoken in alle formaten, werden de gasten, waarvan de meeste ook verkleed waren, ontvangen in het heksenhol. Om 18.00 uur vond het galgenmaal plaats. Genoten werd van pompoen-kots, doodshoofdsalade, afgehakte vingers, spinnenpasta, slangenvoer, spinneneieren, bloedsoep uit een pompoen, afgehakte voeten en doodskopgehakt. Tennissen in het donker kon helaas niet door de regen, dus aan de slag met een Halloween-quiz.

Onder genot van heerlijke hapjes op naar het hilarische hoogtepunt, de voeldozen. Hierin voelden de teams onder meer oorsmeer, oogballen, hersenen en een hart. Maar wat zat nou ècht in deze voeldozen??

De prijzen, een bloedtransfusie en een zakje botjes, werden uitgereikt aan het winnende team en aan Monique Leijen voor de mooiste outfit met een tennisracket als bezemsteel!Veel te snel kwam een eind aan deze leuke avond.

Volgend jaar gaan we dit zeker weer organiseren en hopen op net zo een geweldige opkomst van griezelige leden. Een nieuwe uitdaging met spannende verassingen, veel tennis en griezelavontuur!

De Halloween-commissie: Lotte, Sjoerd, Cees, René, Tineke en Lonneke.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras