Corona update

18 november 2020

De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben effect, het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames daalt. Maar de cijfers zijn nog niet op een niveau om de maatregelen verder te versoepelen. De ‘gedeeltelijke lockdown’ en de maatregelen van 13 oktober blijven daarom van kracht tot half december. Begin december maakt het kabinet opnieuw de balans op en bepaalt dan het vervolg van de maatregelen.

We zijn blij dat sporten en dus tennis nog steeds kan, want bewegen is gezond. Dat draagt immers bij aan een goede weerstand en conditie. Het houdt je fit en scherp, geeft energie en dat hebben we nodig in deze tijd.

Vrij spelen tot 1 december en tennisles op ons park

Vrij spelen en tennisles is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop, ook na de training.

Dubbelen voor volwassen (18+) is weer mogelijk (ook tijdens de les), mits in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en met je medespeler. Dus geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan.

Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken. Kijk op onze websites voor alle maatregelen die op ons park gelden.

Ons park is voor vrijspelen geopend tot 1 december. Na 1 december blijven twee banen enkel en alleen voor tennisles beschikbaar.

Heb je nog meer vragen, kijk dan naar deze pagina.

Uiteraard gelden op ons park nog steeds de basisregels:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Desinfecteer voor en na het tennissen jouw handen.

Alleen op deze manier zorgen we samen dat tennis voor iedereen mogelijk blijft!

Met hartelijke groet
Namens het bestuur van T.C. Sint Pancras

Tineke Wilkens
Secretaris

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras