Berichtgeving omtrent coronavirus – update 3

22 maart 2020

Inmiddels is de eerste week van de gedeeltelijke lock down van Nederland achter de rug en als het dat al niet was is er één ding duidelijk geworden, dit is een serieuze kwestie.

De KNLTB heeft de start van de voorjaarscompetitie vooralsnog verschoven naar begin mei. Zoals zij aangeven op hun website is de voorlopige startdatum vastgesteld op 9 mei 2020. Pas op 1 mei volgt een definitieve beslissing hierin.
Bovenstaande houdt in dat dit effect heeft op onze toernooien, het Beverkoogje en het Beverkoogtoernooi. Wij zijn aan het bekijken hoe en of we hier invulling aan kunnen geven en wat de mogelijke consequenties zijn.

Zoals in de vorige update verteld, liggen de voorbereidende werkzaamheden op het park ook stil. De parkcommissie heeft aangegeven nog ongeveer een week nodig om de banen speelklaar te maken.
Mocht de regering eind maart aangeven dat de huidige maatregelen worden versoepeld en wij als club weer open mogen na 6 april, kunnen we op zijn vroegst pas 14 april weer tennissen. Voorgaande is alleen haalbaar als de weergoden geen roet in het eten gooien.

De kantinecommissie heeft daarom alle diensten vanaf begin t/m 13 april (2e paasdag) geannuleerd en vraagt jou je eventuele diensten zelf opnieuw in te plannen. Plan dan voor de zekerheid de dienst tussen begin juni en half november in.

Rest mij om te zeggen, houdt rekening met elkaar en volg de noodzakelijke instructies van het RIVM en Rijksoverheid gewoon op, ook al val je misschien niet zelf direct in de risicogroep!


Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur

Jean-Paul Efdé
voorzitter

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras