Berichtgeving omtrent coronavirus – update 2

16 maart 2020

Zoals bekend heeft de regering met ingang van zondag 15 maart jl. 18:00 uur een aantal maatregelen afgekondigd die ook invloed hebben op ons als tennisclub. Het bestuur heeft daarom het volgende besloten: Ten minste tot en met 6 april as. is het park op slot en worden er geen activiteiten gehouden of verricht.

Dit houdt het volgende in:

  • Er kan tenminste tot en met 6 april a.s. niet getennist worden in de tennishal.
  • Er zullen geen activiteiten worden georganiseerd in maart, zoals vriendjes tennis, ouder-/kind toernooi, tactiektraining op 22 maart in de tennishal en onze seizoenkick-off op ons park op 29 maart gaat niet door.
  • Het eerste competitieweekend komt te vervallen. We wachten op communicatie vanuit de KNLTB over het vervolg ervan.
  • Het prepareren van de banen wordt pas na het opheffen van de huidige maatregelen opgepakt.
  • De parkcommissie heeft, na het opheffen van de huidige maatregelen, ongeveer een week nodig om alle banen gereed te krijgen. Dit is uiteraard afhankelijk van de weercondities. De precieze opening van het park wordt later gecommuniceerd.

Wij als bestuur denken in eerste instantie aan de veiligheid en gezondheid van onze leden en bezoekers van het park en rekenen op jouw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen we je weer op de hoogte stellen via onze website, de clubapp en een nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur

Jean-Paul Efdé
voorzitter

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras