Bardiensten en IVA

12 maart 2020

Achter de bar van het clubhuis moet altijd minstens één persoon in het bezit zijn van het IVA certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol gebruik) of het diploma Sociale Hygiëne. Als je bardiensten gaat verrichten op de club dan vragen we je om de E-learning te volgen en het certificaat te behalen want net als iedere andere sportclub willen en moeten wij aan deze regel voldoen.

IVA en E-learning

NOC/NSF biedt dez E-learning aan die je eenvoudig thuis via internet kunt volgen. De E-learning is speciaal ontwikkeld voor vrijwilligers in sportkantines. Het helpt je bijvoorbeeld om beter om te gaan met de naleving van de leeftijdsgrens en het niet schenken aan dronken personen.

Toets en certificaat

In drie modules afgesloten met een toets, leer je welke regels er gelden voor verantwoorde alcoholverstrekking, hoe je moeten reageren in lastige situaties en vooral hoe je kunt voorkomen dat er alcohol wordt geschonken aan minderjarigen of dronken personen. Bij een succesvolle toets wordt een certificaat verstrekt zoals al behaald kon worden met de Instructie Verantwoord Alcohol schenken.

Klik hier om direct naar de E-learning te gaan.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras