Activiteiten 2020

Hallo allemaal! 

De zon begint alweer te schijnen. Dat betekent dat het weer tijd is voor toernooien en tennis avonden! Wij organiseren verschillende activiteiten gedurende de lente en zomer. Mis het niet en schrijf je nu in! Hieronder volgt een korte samenvatting van wat we hebben gepland voor seizoen 2020.  

We zien jullie snel!  

Sportieve groet,

Activiteitencommissie

____

Vrijdag en/of zondagavond 8/9 competitie

Vanaf begin april organiseren we wekelijks op de vrijdag en/of zondagavond (afhankelijk van aanmeldingen) weer een competitie voor tennissers van niveau 8 en 9. Inschrijven kan per avond via WhatsApp groep. Dit is een gezellige en laagdrempelige manier om kennis te maken met het spelen van wedstrijdjes. Ook als absolute beginner ben je van harte welkom. Er is geen ranglijst dus je kunt eigenlijk niet verliezen. Meedoen en plezier in het spel is belangrijker. Deelname is gratis!

____

Voorjaarstoernooi heren en dames dubbel

Op de maandagavonden 20, 27 april, 11 18 25 mei en 8 juni (afsluiting) organiseren wij een heren en dames dubbel competitie. Deelname kost € 5 p/p. Inschrijven op www.toernooi.nl.

____

Tapas Mixed Toernooi

Op zondag 30 augustus 2020 organiseren wij een Tapas Mix Toernooi. Kosten €10,- , natuurlijk inclusief gevarieerde lekkere hapjes. Inschrijven tzt op www.toernooi.nl .

____

Najaarstoernooi heren en dames dubbel

Op de maandagavonden 24, 31 augustus, 7 14 21 september en 5 oktober  (afsluiting) organiseren wij een heren en dames dubbel competitie. Deelname kost € 5 p/p. Inschrijven op www.toernooi.nl.

____

 

Niet alle aktiviteiten staan aan het begin van het seizoen al online op toernooi.nl. In de aanloop naar de start van iedere aktiviteit verschijnt de aanmelding online.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 564 2880

Address

Beverplein 1
1834 GS Sint Pancras