Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
25 aug. Inschrijving winter tennislessen geopend
4 jul. STRATENTOERNOOI !!
2 apr. Facebook pagina Jeugd TC Sint Pancras
1 jan. TENNISLESSEN BIJ TC SINT PANCRAS
29 mei Jeugdlid worden maar eerst een proefles?
2 okt. Naar jeugdhoek
1 jan. Word lid!!
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Clubkampioenschappen jeugd 2015-65.jpg
Clubkampioenschappen jeugd 2015-64.jpg
Clubkampioenschappen jeugd 2015-63.jpg
Meest recente foto's
Inschrijving winter tennislessen geopend
 Peter Fleijsman  Tennislessen  6x gelezen
Vanaf heden kun je weer inschrijven voor de winter tennislessen bij Tennis Academy Sint Pancras. Zie voor meer informatie www.sportskills.nl
 
 
Proefles?
Op 17 augustus kun je een proefles volgen in de Oostwal om 15.00 uur en 15.45 uur en op 18 september bij T.C. Sint Pancras om 10.00 uur en 11.00 uur. Zie meer info www.start2tennis.nl.
 
Namens de Tennis Academy 

donderdag 25 augustus 2016, 20:34 uur 0 reacties (reageer)
Rabobank Belegen Bever 2016
 Ruud Venneker  Wedstrijdcommissie  846x gelezen

Rabobank Belegen Bever 2016, ook voor eigen leden!

 

Dit jaar organiseert onze club voor de 10e keer het open Belegen Bever seniorentoernooi, vanaf 40 jaar kan iedere tennisspeler meedoen in de dubbel of de mix.

De inschrijving is open voor de onderdelen 5 tot en met 8, de laatste uiteraard ook open voor speelsterkte 9. Dus ook als u nog niet zo lang tennist, of nooit toernooien speelt, doe een keer mee!

Er worden alleen dubbels gespeeld, voor heren, dames en gemengd. Er wordt gespeeld in poules, zodat u zeker bent van een aantal partijen.
De eerste wedstrijden zijn op zaterdag 17 september, de finales staan gepland op zondag 25 september.

We proberen zo veel mogelijk in de weekenden te spelen maar uiteraard worden er ook door de week wedstrijden gepland.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 9 september, via www.toernooi.nl, zoek op “Belegen Bever”. Hier is ook meer informatie te vinden.

Het is heel leuk als dit jaar ook veel leden van onze eigen club mee doen!

 

 

Doe mee, maak het met elkaar gezellig!


Met vriendelijke groeten,

Wedstrijdcommissie Belegen Bever

maandag 22 augustus 2016, 17:05 uur
Beverkoog 2016
 Kenneth Alderden  Wedstrijdcommissie  134x gelezen

BEVERKOOGTOERNOOI 2016

In de periode van 30 juli t/m 7 augustus zal bij TC Sint Pancras het Beverkoogtoernooi worden gespeeld op de 8 gravelbanen die het tenniscomplex rijk is. De wedstrijdcommissie, voorzitter Jean Paul Efdé en wedstrijdleider Nick Blaauw wil iedereen van harte welkom heten op het tennispark, als deelnemer of als toeschouwer.

De kantine is tijdens het toernooi alle dagen tot uw beschikking voor de nodige hapjes en drankjes. Verder weer (terug) op de toernooiagenda te vinden zijn op vrijdag de barbecue en op woensdag de traditionele visavond, met tong verzorgd door Vispaleis Ab Dekker en Zn. uit Egmond aan Zee, kwaliteit gegarandeerd.

Inschrijven voor het toernooi kan via www.toernooi.nl en de inschrijving sluit op 23 juli om 23:59. Het open heren- en damestoernooi zal worden gespeeld op basis van actuele rating, en de dubbeltoernooien worden gespeeld in de categorieën 3, 4, 5, 6 en 7 (21+) en 8 (21+) DD/HD/GD en categorie 6 (35+) HD/DD/GD.


donderdag 14 juli 2016, 22:11 uur
STRATENTOERNOOI !!
 Alexander van Schooneveld  Algemeen  85x gelezen


Stratentoernooi TC Sint Pancras

 

Wie wordt voor de eerste keer de winnaar van ons stratentoernooi?

 

U wordt uitgedaagd deel te nemen…..

 

Stratentoernooi

Dit gezellige toernooi, organiseert TC Sint Pancras op haar 8 banen voor de eerste keer een stratentennistoernooi op 1 oktober 2016.

Tijdens dit toernooi strijden we, op gezellige en sportieve dag en avond, om de eer van beste tennisstraat van Sint Pancras e/o.

 

Hoe werkt het

Een straat(team) moet uit minimaal 4 personen van 17 jaar en ouder bestaan, die woonachtig zijn (of gewoond hebben) in de bovengenoemde plaats e/o. NB: U hoeft hiervoor geen lid van TC Sint Pancras te zijn! Max 1 introduce per team.

 

Er wordt in pouleverband getennist, dit betekent dat ieder team meerdere wedstrijden speelt. Deze wedstrijden worden gespeeld door ‘dubbels’, d.w.z. je speelt altijd samen met een ander teamlid tegen twee tegenstanders. De poulewinnaars spelen daarna in een afvalschema tot de winnaar bekend is.

 

Tennislessen?

Bent u geen lid van TC Sint Pancras maar wilt u wel deze sportieve uitdaging aangaan?

Informeer naar de mogelijkheid voor “maak kennis met tennis”! (zie hiervoor website TC Sint Pancras)

 

Oefenen

Geen racket? Voor materiaal kan worden gezorgd!

 

Kosten

Aanvang         : 09:30uur

Einde              : 17:30uur

Afsluiting met BBQ en prijsuitreiking.

 

Inschrijfkosten per team € 10,- incl. Welkoms drankje + hapje.

BBQ € 7,50 per persoon.


Met sportieve groet,

Alexander van Schooneveld

Activiteitencommissie.

 


maandag 4 juli 2016, 18:35 uur


Facebook pagina Jeugd TC Sint Pancras
 Peter Fleijsman  Jeugdnieuws  236x gelezen

TC Sint Pancras maakt ook gebruik van Facebook!! Klik op de volgende link:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008421019430

 

De Jeugdcommissie 

zaterdag 2 april 2016, 09:43 uur 0 reacties (reageer)
Racket doneren
 Peter Fleijsman  Jeugdcommissie  291x gelezen


Helaas zijn door diefstal en brand onze proef- en extra tennisrackets gestolen. Zowel die voor de jeugd als die voor de senioren. Wie heeft er nog een bespeelbaar racket in de kast staan (jeugd en senior) en wil die graag doneren aan onze tennisclub voor de jeugd- en senioren activiteiten. Wij worden daar heel erg blij van. Je kunt de rackets doneren tegelijkertijd bij het halen van de spelerspasje op 26 maart aanstaande. Uiteraard mag dat ook later.


Hartelijk dank voor jullie hulp in deze.


Peter Fleijsman


dinsdag 15 maart 2016, 17:59 uur 0 reacties (reageer)
Jeugdnieuws maart 2016
 Peter Fleijsman  Jeugdnieuws  292x gelezen

Het 1e jeugdnieuws van 2016 is uit. Veel leesplezier.

namens de jeugdcommissie, Peter Fleijsman 


Download bestanden
Jeugdnieuws maart 2016 614 KB (384x opgehaald)
zondag 6 maart 2016, 19:34 uur 0 reacties (reageer)
Kennismaking nieuwe jeugdleden woensdag 2 maart
 Peter Fleijsman  Jeugdnieuws  590x gelezen

Hallo tenniskanjers die in 2015 en 2016 lid zijn geworden (en ouders en verzorgers).

Het nieuwe tennisseizoen is voor de jeugd Rood en Oranje vandaag al weer begonnen. We hebben het maar getroffen met het weer. Prima tennis weer.

Graag nodigen wij jullie uit om op zaterdag 12 maart even kennis te maken. Een aantal van jullie kennen we al wel maar nog niet iedereen. Ons park is nog niet open om te tennissen maar wel om even kennis met elkaar te maken.

Wij stellen ons dan voor en geven uitleg over diverse jeugdzaken bij TC Sint Pancras, w.o. de World Tour, de tennislessen, woensdagmiddag tennis. Wellicht hebben jullie nog vragen voor ons. We beginnen om 15.30 uur en eindigen uiterlijk om 17.00 uur.

Laat even weten of je WEL of NIET komt door middel van een mail naar woemi-tennis@ziggo.nl

 

Namens de Jeugdcommissie

Mariëlle Fleijsman

 

 

zondag 28 februari 2016, 14:17 uur 0 reacties (reageer)
Geslaagde Meet en Greet jeugd en nieuwe trainers
 Peter Fleijsman  Jeugdcommissie  356x gelezen

Zaterdag 13 februari was de Meet en Greet met de nieuwe trainers van de Tennis Academy Sint Pancras. Nog wel wat onwennig voor sommigen maar voor de meeste deelnemers (jeugd+ouders/verzorgers) is er op een hele leuke manier kennis gemaakt met de nieuwe trainers. Op deze dag hebben we bijv. kennis gemaakt met Sportskills. Hierbij wordt gewerkt aan snelheid, kracht en lenigheid. Maar ook evenwicht en coördinatie. Erg leuk en leerzaam.

Na de workout hebben alle deelnemers een folder gekregen. In deze folder staat de website van de Tennis Academy Sint Pancras http://www.sportskills.nl/. Via deze site kun je je nu inschrijven voor de tennislessen voorjaar 2016. Dit geldt voor zowel de senioren als de junioren. Mocht je nog vragen hebben dan kun je mailen naar sintpancras@sportskills.nl

Ook dit jaar kan de jeugd van TC Sint Pancras weer genieten van de korting op de tennislessen (mits het gehele jaar lid van de vereniging). Deze korting geldt voor alle jeugdleden die in groepsverband lessen. Dit staat nog niet helemaal goed op de site maar zal zo spoedig mogelijk aangepast worden. Dus ook voor de juninoren geldt een korting op het genoemde lestarief als genoemd onder de tenniskids, vanaf een groep van 4 junioren. Heb je vragen aan de jeugdcommissie dan kun je die mailen aan woemi-tennis@ziggo.nl .

 

 

 

 

 

zondag 14 februari 2016, 15:51 uur 0 reacties (reageer)
TENNISLESSEN BIJ TC SINT PANCRAS
 Jean-Paul Efdé  Tennislessen  485x gelezen

Wanneer je lid bent van onze tennisvereniging is natuurlijk ook het mogelijk om tennislessen te volgen. Andersom is het ook zo dat je lid moet zijn van onze prachtige club, om op ons park tennislessen te kunnen volgen.

De tennislessen worden verzorgt door onze betrokken tennisleraren van Tennis Academy Sint Pancras.

Zij bieden een uitgebreid programma aan, zoals:

Motorisch leren

§ Motorisch Leren is voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud

§ We bieden met uitdagende oefenstof een sporttraining aan die beantwoord aan de noden van de 21ste eeuw. Kinderen ontwikkelen de FUNdamentals als balans, kracht, coördinatie, snelheid, lenigheid die nodig zijn om succesvol sport te kunnen beleven. Met een grotere motorische container is het plezier en succes in sport groter, waardoor de motivatie stijgt. Naast de resultaten op sportgebied is het bewezen dat kinderen die motorisch vaardiger zijn ook beter in het onderwijs presteren

Tenniskids lessen

· Op maat van het kind is TennisKids een programma van de KNLTB dat kinderen tussen de 4 & 12 jaar aan het tennissen brengt. Met de structurele opbouw zorgen we er voor dat de basis breed gevormd wordt zodat kinderen tal van vaardigheden ontwikkelen en later in staat zijn om hun eigen plafond te bereiken in tennis. Naast het competitieve aspect is TennisKids ook veel FUN en leert men in teams, met partners en individueel te trainen.

Junioren

· Samen met je vrienden tennissen onder leiding van een leuke trainer. Het kan bij Junioren!

Volwassenen tennisles

· Techniek, tactiek, fysiek en mentaal

· Samen doelen stellen

· Zowel groepslessen, duo als privé les is mogelijk

Competitie training

· Met je team trainen voor en tijdens de competitie (zowel voor- als najaar)

Senioren & Tennis

· Geen 18 meer maar wel gemotiveerd om je niveau te behouden? Dat kan in deze cursus. We leren je het spelletje nog beter spelen, zowel tactisch als technisch

FitClub 24/7

· Work Out waarbij je in groep of privé zowel kracht als uithouding, snelheid en lenigheid traint. Naast deze basis items hebben we ook ruimte om jouw specifieke probleem zones of het onderhoud van je coördinatie.

Cardiotennis

· Tennis Work Out waarbij je in groep op de tennisbaan oefeningen doet die je cardio vasculair systeem trainen. Meer uithouding kweken… ben je bij Cardio Tennis bij het juiste adres

· Mocht je een keer een proefles willen, is dat altijd mogelijk. Zowel voor leden als niet leden.

 

Naast het verzorgen van lessen zorgen wij zelf voor een aantal activiteiten op de club zoals:

· Zomer tennis kamp

· Tenniskids event

· Clinics

· Familie of bedrijfsfeestjes

· Racketavond voor tieners

Naast bovenstaande activiteiten zijn er nog meer activiteiten al op de club en zullen er nog meer aangeboden gaan worden. Daar helpen wij graag het bestuur en de diverse commissies mee. 

 

 

 

vrijdag 1 januari 2016, 12:05 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Activiteitencommissie
 Algemeen
 Bestuur
 Jeugdactiviteiten
 Jeugdcommissie
 Jeugdnieuws
 Kantinecommissie
 Lid worden van TC Pancras
 Parkcommissie
 Racketavond
 Redactiecommissie
 Rolstoelcommissie
 Sponsorscommissie
 Technische Commissie
 Tennishal
 Tennislessen
 Wedstrijdcommissie
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
3 September - 3 September
 Jeugd rood en oranje clubkampioenchappen

4 September - 4 September
 Jeugd groen en geel clubkampioenschappen

 Competitie teams 
Senioren
 Woensdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren

Junioren
 Vrijdag Meisjes
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Jongens
 Zondag Jongens